Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@18:29:58 GMT

13 خانه خشتي براثر بارش باران در تکاب تخريب شد

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۶۰۲۱۴

13 خانه خشتي براثر بارش باران در تکاب تخريب شد

خبرگزاري آريا - مهاباد - ايرنا - رييس بنياد مسکن تکاب گفت: 13 خانه در روستاهاي اين شهرستان به علت خشتي بودن بر اثر بارش شديد باران در هفته گذشته تخريب شد.

محمد فرجي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين خانه هاي تخريب شده در روستاهاي «قزقاپان سنگ»، «آق اطاق» و «گوله گوله» از توابع بخش تخت سليمان تکاب واقع شده است که به علت خشتي بودن در مقابل بارش شديد باران مقاومت خود را از دست داده و تخريب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه اين واحد هاي مسکوني فرسوده بوده و با تيرهاي چوبي ساخته شده بود، اظهار کرد: تخريب اين واحدها که بيش از 6 ميليارد و 500 ميليون ريال به خانواده هاي روستايي خسارت وارد کرد هم اکنون قابل سکونت نبوده و بايد بازسازي شود.
فرجي با بيان اينکه تخريب واحدهاي مسکوني در روستاهاي تکاب خسارت جاني نداشت، ادامه داد: بنياد مسکن براي بازسازي اين واحدهاي مسکوني علاوه بر کمک بلاعوض، تسهيلات ارزان قيمت بانکي با پنج درصد کارمزد تا سقف 250 ميليون ريال به خانواده هاي خسارت ديده پرداخت مي کند.
رييس بنياد مسکن تکاب افزود: هفت هزار و 716 واحد مسکوني در بيش از 90 روستاي داراي سکنه اين شهرستان وجود دارد که تاکنون تنها يکهزار و 885 واحد از آنها با استفاده از تسهيلات بنياد مسکن بازسازي و مقاوم سازي شده است.
فرجي با اشاره به لزوم مقاوم سازي واحدهاي مسکوني روستايي براي محافظت از خطرات بلاياي طبيعي از جمله سيل و بارش هاي متناوب برف و باران گفت: پرداخت تسهيلات بنياد مسکن براي مقاوم سازي روستاها گامي بزرگ براي جلوگيري از خسارت هاي احتمالي ناشي از حوادث بلاياي طبيعي است که روستاييان تکاب در اين زمينه بايد مشارکت و همکاري بيشتري داشته باشند.
به گزارش ايرنا، تکاب با 81 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي واقع شده که 36 هزار نفر از جمعيت آن در روستاها سکونت دارند؛ اين شهرستان هفته گذشته شاهد بارش هاي شديد و متناوب بود که موجب آبگرفتگي معابر شهري و ايجاد خسارت هايي در روستاها شد.
7514/6185/7129
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۰۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: دغدغه مردم شهرستان زیرکوه درخصوص تخریب قنوات و جاده‌ها به طور ویژه پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی و به نقل از روابط عمومی استانداری؛ جواد قناعت در جریان سفر به شهرستان زیرکوه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باران رحمت الهی خوبی در خراسان‌جنوبی بارید که موجب شادی مردم شد اما در کنار این شادی، ما شاهد صحنه‌های تلخی هم بودیم.

قناعت با بیان اینکه بارش باران به شکل رگباری موجب خسارت به حاجی‌آباد و روستاهای اطراف آن شد، افزود: از همان ساعات اولیه سیل، شاهد حضور میدانی همه مدیران ستاد مدیریت بحران استان در مناطق بودیم و ارتش و نیروهای نظامی ما هم پای کار بودند و فضای همدلی خوبی بین دستگاه‌ها حاکم بود.

وی گفت: راهداری، آب منطقه‌ای، جهادکشاورزی، هلال احمر و دیگر دستگاه‌ها پای کار بودند که سبب تقلیل خسارت‌های سیل شد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به بازدیدی که از مناطق سیل زده زیرکوه داشت، گفت: روستای نوده، محمدآباد، معصوم آباد، شاهرخت و سایر روستاهای بخش شاسکوه از جهت سیل به باغات، قنوات و محصولات کشاورزی دچار خسارت شده بودند.

وی از اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت برای جبران خسارات در زیرکوه خبر داد و گفت: بند خاکی روستای نوده شکسته و مطالعات آن در دست تکمیل است و باید بالا دست آن سه تا چهار بند خاکی احداث شود، این مهم برای بلند مدت است و باید منابع مالی آن در سطوح ملی تأمین شود.

قناعت گفت: همه مسیرها بازگشایی شده است اما برخی پل‌ها باید لای‌رویی شود و به صورت کوتاه مدت مشکلات رفع شوند.

وی با اشاره به دغدغه مردم درخصوص قنوات تخریب شده در این مناطق گفت: باید اقدامات موقت برای تأمین آب روستاها انجام شود تا این دغدغه رفع شود و پیگیری‌های لازم برای این مهم و جاده‌ها به طور انجام شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به جلسه استانداران در تهران طی هفته آینده افزود: حتماً موارد خسارت سیل در این جلسه بیان خواهد شد تا با برنامه‌ریزی خوب دستگاه‌های مدیریت بحران، منابع اعتباری برای جبران خسارت‌ها تأمین شود و اقدامات بلندمدت اجرایی شود.

وی ضمن قدردانی از زحمات رسانه‌ها برای انتشار اخبار در اسرع وقت، گفت: اخبار سیل در شهرستان زیرکوه در اسرع وقت و در کوتاه‌ترین زمان اطلاع رسانی شد که اثرگذار بود.

قناعت با اشاره به بازماندن تعدادی از دانش آموزان شهرستان از کنکور، به قول مساعد رئیس سازمان سنجش درخصوص برگزاری آزمون ویژه برای این افراد اشاره کرد و متذکر شد: مسئولان شهرستان زیرکوه و مردم درخواست استفاده از سهمیه پنج درصدی مناطق سیل زده را دارند که این مهم به صورت کتبی از وزیر علوم درخواست شده است.

کد خبر 750020

دیگر خبرها

  • ترمیم راه‌های روستایی در کرمان با شروع بارش باران + فیلم
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • ببینید | ریزش سقف در دانشگاه ملک‌ فهد | خسارت باران شدید به عربستان
  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • اینجا غزه نیست؛ بمباران هم نشده است! | اینجا اوکلاهما است که خانه ها بر اثر گردباد تخریب شده اند ... + فیلم