Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  حسن حسینی، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رفسنجان در مراسم آیین گرامیداشت روز جهانی موزه و میراث فرهنگی در خانه حاج آقا علی رفسنجان گفت: با کار فرهنگی که در جامعه انجام شده دیدگاه‌ها نسبت به میراث فرهنگی تغییر کرده و اهمیت میراث و آثار تاریخی در ابعاد گوناگون مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه در آیات کلام‌الله مجید که توصیه به گشت و گذار و سیر و سیاحت در اطراف و اکناف زمین برای عبرت گرفتن، شده است افزود: یکی از ابعاد توسعه پایدار جوامع، توسعه صنعت گردشگری‌ست که در بعد اقتصادی هم اهمیت زیادی دارد.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی رفسنجان تصریح کرد: رفسنجان یکی از نقاط تاریخی کشور و استان کرمان است به‌طوری که منطقه خنامان یکی از مراکز تمدنی استان کرمان است و نخستین سکونت‌گاه‌های بشر در استان کرمان است.

حسینی افزود: شهرستان رفسنجان در کنار میراث طبیعی و ملموسی که دارد، آثار شاخصی، چون دره راگه، ماسه‌های بادی، ظرفیت شکار و ابنیه و آثار تاریخی فراوانی دارد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رفسنجان با اشاره به امضای تفاهم‌نامه‌ای بین مجتمع مس سرچشمه و اوقاف رفسنجان در خصوص مدیریت خانه حاج‌آقاعلی، تصریح کرد: سالیان سال خانه حاج آقا علی رفسنجان دستخوش تغییرات مدیریتی شده است، میراث هزینه‌هایی انجام داد و سپس شرکتی مربوط به اوقاف ورود کرد و کار‌های کلی‌تری انجام داد، اما در مدیریت آن دچار مشکل شدیم در مقطعی از زمان قرار شد شهرداری مدیریت خانه را برای مدتی عهده‌دار شود و خانه در اجاره شهرداری باشد که به توافق نرسیدند.

حسینی اضافه کرد: طبق تفاهم‌نامه بین مس و اوقاف که در حضور وزیر صمت به امضا رسید قرار شد موضوع مدیریت خانه حل شود و در خانه به‌طور رسمی برای بازدید علاقه‌ مندان  از سراسر کشور و جهان باز شود.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی خانه تاریخی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۸۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،عطا حسن‌پور در این باره گفت : این همایش بین‌المللی با موضوع تاب آوری در برابر مخاطرات، تغییرات اقلیمی و بلایا در آبان‌ماه سال جاری با حضور مهمانان و پژوهشگران داخلی و خارجی در خرم‌آباد برگزار خواهد شد.
وی افزود : این همایش بین‌المللی با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان برگزار می‌شود.
حسن پور تصریح کرد: همایش یاد شده در محورهای مفاهیم و مبانی نظری، بستر فرهنگی و میراث ناملموس، بستر طبیعی در معماری دست‌کند، تجارب و حفاظت از معماری دست‌کند برگزار خواهد شد.
مدیرکل میراث‌ فرهنگی و گردشگری لرستان در پایان اظهار داشت : پژوهشگران، اساتید دانشگاه و علاقمندان می‌توانند چکیده مقالات خود را در این خصوص تا ۳۰ اردیبهشت به دبیرخانه این همایش بین‌المللی ارسال کنند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901666

دیگر خبرها

  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • بازدید معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی از پروژه جداره‌سازی خانه گردشگری ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل