Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، بزرگترین خانه خشتی جهان در روستای قاسم‌آباد حاجی از توابع بخش مرکزی رفسنجان همچون نگینی درخشان در کویر خشک و سوزان خودنمایی می‌کند.

خانه‌ای که همواره پذیرای مسافران از شهرهای دور و نزدیک و گردشگران خارجی‌ بوده و قرار بود پس از مرمت و تبدیل به هتل سنتی به این نقطه از کویر رونق ببخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما پس از هزینه‌های میلیاردی و حواشی که برای آن ایجاد شد، رها شده و قرار بود مدتی در اجاره شهرداری قرار بگیرد، این موضوع هم بنا به دلایلی محقق نشد و طی حضور رزم‌حسینی وزیر صمت تفاهم‌نامه‌ای با مس و اوقاف به امضا رسید که این خانه به شرکت مس واگذار شود، که هنوز وارد فاز عملیاتی نشده است.

واگذاری خانه حاج‌آقاعلی به بخش خصوصی طی ۶ ماه آینده

هادی میرزایی امروز در حاشیه بازدید از بزرگترین خانه خشتی جهان در روستای قاسم‌آباد حاجی رفسنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بنای خانه حاج‌آقاعلی بزرگترین خانه خشتی جهان با ۱۴ هزار متر مربع عرصه و هفت هزار متر مربع اعیان بنا شده است.

مدیرعامل صندوق حفظ و احیای بناهای تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: این بنا که طبق مصوبه هیأت وزیران در سال ۱۳۸۷ و  متعاقبا در ۱۳۸۹ حق بهره‌برداری از حقوق صندوق به آن واگذار شده بود، پس از بررسی‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته و ضمن هزینه‌هایی که در دوران طرح پردیسان و مرمت بنا تا سال ۱۳۹۴ انجام شد، به‌دلیل وجود مالکیت اوقاف مسکوت باقی مانده بود.

وی افزود:  متعاقبا سازمان اوقاف و امور خیریه نسبت به ادامه بخش مرمتی ادامه بنا اقدام کرده بود که در نهایت امروز در شرایطی بنا را می‌بینیم که متأسفانه نه بهره‌برداری دارد، نه از شرایط خوبی در بخش مرمت برخوردار  است.

میرزایی خاطرنشان کرد: الحمدلله طی دو هفته گذشته تفاهم‌نامه‌ای با دکتر پندار رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور امضا کردیم تا بتوانیم با همکاری بین‌بخشی این مسأله‌ای که مشابه این منابع و هزاران منابع دیگر در کشور به‌دلیل موضوع‌های بین‌بخشی مسکوت مانده، برطرف شود.

وی اضافه کرد: با مذاکره با رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس و تدابیر و همکاری‌هایی که فعالی مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان دارد امیدواریم طی ۶ ماه آینده با همکاری با سازمان اوقاف و امور خیریه داریم این بنا را به‌عنوان یک بنای متمایز به بخش خصوصی واگذار کنیم و منافع آن به سازمان اوقاف پرداخت شود.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: خانه حاج آقاعلی بزرگترین خانه خشتی جهان رفسنجان اوقاف بزرگترین خانه خشتی جهان سازمان اوقاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۸۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سلمان فارسی» پروژه‌ای جریان‌ساز

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما با همراهی محسن برمهانی معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» بازدید کرد و در جریان روند تولید آن قرار گرفت. در این بازدید مهدی نقویان رئیس سیمافیلم و جمعی از مدیران ستادی معاونت سیما حضور داشتند.

جبلی در کنار داود میرباقری (کارگردان)، برمهانی (معاون سیما) و حسین طاهری (تهیه‌کننده) و گروه همراه به تماشای سکانس‌هایی از پروژه نشستند و بخش‌هایی از سریال در حضور وی تصویربرداری شد. در ادامه میرباقری و طاهری، رئیس سازمان صداوسیما را در جریان روند تولید سریال قرار دادند و توضیحاتی درباره لوکیشن آتشکده ماربین ارائه کردند.

انوش معظمی، امیررضا دلاوری، فرخ نعمتی و حسام منظور از جمله بازیگرانی بودند که در لوکیشن آتشکده ماربین حضور داشتند و مقابل دوربین رفتند.

سکانسی که در بازدید جبلی تصویربرداری شد، مربوط به بازی انوش معظمی و حضور هنروران بسیاری بود که در کنار این بازیگر قرار داشتند و به خاطر دقت و حساسیتی که میرباقری در کارگردانی دارد، این سکانس چند بار تکرار شد تا مورد تایید کارگردان قرار بگیرد.

جبلی در حاشیه بازدید از پشت صحنه این سریال گفت: من برای عرض خسته نباشید به گروه تولید سریال خدمت آقایان میرباقری، طاهری و عوامل تولید این مجموعه از جمله بازیگران، هنروران و عوامل پشت دوربین رسیدم تا همچون گذشته در جریان روند تولید و پیشرفت پروژه قرار بگیرم. ما در سازمان صداوسیما تمام هم و غم و تلاشمان این است که نیاز‌های این مجموعه فاخر و تاریخی و جریان ساز تامین شود. خوشبختانه مراحل تولید اعم از تهیه و تامین زیرساخت‌ها و ساخت و ساز‌ها و یا تامین مراحل مختلف تولید طبق برنامه پیش می‌رود.

وی ادامه داد: امسال یکی از سخت‌ترین سال‌های تولید سریال در طول این هفت سال است که تولید این سریال آغاز شده است. می‌توانم بگویم امسال یک سال سرنوشت ساز است؛ لذا وظیفه ما در سازمان صداوسیماست که از همه ظرفیت‌ها و اختیارات مان استفاده کنیم تا این مجموعه طبق برنامه ریزی پیش برود. چون استاد میرباقری و همکارانشان با جدیت مثال زدنی کار را پیش می‌برند. در سرمای زمستان و در مناطق پربرف و در گرمای تابستان زیر آفتاب کار را با دقت و وسواس و حساسیت کار را دنبال می‌کنند. امیدوارم ما و همکارانمان در سازمان و به خصوص سیمافیلم هم بتوانیم همچون گذشته در خدمتشان باشیم.

تلاش برای پخش در ۱۴۰۵

در ادامه میرباقری در باره روند تولید سریال افزود: فصل تولد سلمان را گرفته ایم و این روز‌ها کار ادامه دارد. در اصل سکانس‌ها مربوط به بودخشان (پدر سلمان)، فرماندار جی است که در آتشکده ماربین مقابل دوربین می‌رود.  

وی در پاسخ به این سوال که کار چه زمانی به پایان خواهد رسید هم گفت: ما طبق برنامه پیش می‌رویم؛ تدوین هم در حال انجام است و تلاشمان می‌کنیم سریال را سال ۱۴۰۵ به پخش برسانیم.  

اینجا یک دانشگاه عظیم است
حسین طاهری هم درباره تولید سریال گفت: سلمان فارسی یکی از مجموعه‌های بزرگ صداوسیماست که در تولید آن هم نگاه مدیران و هم نگاه ما به آینده و نسل‌های بعدی است. اینجا یک دانشگاه عظیم است که نسل‌ها را برای صنعت فیلمسازی رشد می‌دهد.

وی ادامه داد: در معماری مجموعه تلاش شد تا یک کار جدی از ایران باستان را به جا بگذاریم. دوره‌ای که مغفول مانده بود، اما با همت دکتر جبلی این بستر ایجاد شد.  

جبلی در انتها به تماشای راش‌هایی از سریال نشست و با طاهری، میرباقری و احمدجو درباره قصه و بخش‌های مختلف این سریال  گفتگو کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حواشی ناتمام «حشاشین»، مهمان ویژه نمایشگاه کتاب و خبرهای جدیدی از حج
  • سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • «سلمان فارسی» پروژه‌ای جریان‌ساز
  • میرباقری: فصل تولد «سلمان» را گرفته‌ایم و این روز‌ها کار ادامه دارد
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران